Колко често чувате ваши близки да разказват как всеки член на семейството гледа любимите си предавания, понякога на повече от три приемника?

Спорът за дистанционното вкъщи може да се реши бързо и лесно с „Булсатком“. В навечерието на Новата година компанията обяви старта на иновативното приложение b.box app - приложение за телевизори с операционна система AndroidTV. Така клиентите на най-големия доставчик на платена телевизия у нас могат да получат чрез интернет, без приемник, достъп до каналите на „Булсатком“, с най-високо качество. Инсталиралите b.box приложението могат да гледат навсякъде, през всеки интернет доставчик, любимите си предавания, филми, сериали, спортни надпревари и много друго развлекателно съдържание. 

Внушително е портфолиото от канали, които предлага модерното смарт приложение. Потребителите имат достъп до над 240 ТВ канала, от които 130 с HD и 8 в 4K/UHD качество. Включени са всички интерактивни функционалности на услугата b-box като достъп до видеотеката с над 1000 заглавия, разширена информация за предаванията и класация на топ 100 най-гледани продукции от всички клиенти на услугата. Не на последно място е и уникалният интелигентен архив, който подрежда записите по жанр и заглавие, както и много други удобни функционалности – спиране, превъртане, паузиране и гледане до 7 дни назад.

Ако домашният AndroidTV телевизор е свързан с интернет, дори и безжичен, вече не му е необходим допълнително устройство, сателитна антена и окабеляване, за да приема телевизия. ТВ услугата се управлява с дистанционното управление на приемника. 

„B.box app е приложение за AndroidTV телевизори и е следващата стъпка в развитието на услугата b-box. Водим се от свободата на избор на клиентите ни, за могат винаги сами да определят как да гледат телевизия, според времето, мястото или интернет доставчика“, коментира Станислав Георгиев, генерален директор на „Булсатком“.

Новият b.box app надгражда и вече съществуващата услуга b-box, която предизвика огромен интерес сред потребителите през изминалата година.  Всички канали, филмово съдържание, услуги и функционалности на устройството b-box вече могат да се използват през приложението.

B.box app се предлага за всеки съществуващ или нов клиент на „Булсатком “. Цената е 4.99 лв. на месец и може да се активира като допълнителен приемник към домашния абонамент. 

Инсталацията е бърза и лесна, чрез сваляне на b.box app от Google Play на телевизор с Android TV и активиране на b.box app в най-близкия офис на „Булсатком“ или на телефон 0700 3 1919. Необходима e и регистрация на payments.bulsatcom.bg с данните на клиента, за да влезете в новото смарт приложение.