Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Атентаторът", който стреля три пъти във въздуха в близост до централния офис на "България без цензура" (ББЦ) на столичния булевард "Черни връх", се оказа най-обикновен младеж, който тествал новото си газово оръжие.

В неделя следобяд 27-годишният В.Р. бил задържан, съобщиха от полицията. Пред униформените той разказал, че купил пистолета преди няколко дни и искал да го изпробва. В действителност били подадени документи за регистрацията му. Предал оръжието в полицията с протокол. "Килърът" на Бареков, за какъвто бе набеден 27-годишният мъж, бил задържан след разпознаване от охранител в една от сградите. 

Както бе ясно още в ранните часове в неделя, на мястото на извършения оглед били намерени и иззети три броя 9-милиметрови гилзи. Намирали се на пътното платно на ул. "Йоан Екзарх". Извършената експертна справка показала, че те са от газово оръжие.

Невинният тест на непознатия мъж се оказа чудесен повод за лидера на ББЦ Бареков да "докаже" отдавна повтаряната от него мантра, че председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е поръчал ликвидирането му.  От формацията на "новия политик" разпратиха в неделя няколко прессъобщения със становища по повода. След това Бареков даде и специална пресконференция, театрално облечен с бронежилетка.

Борисов пък отвърна, в началото на шега, а после и официално - също с прессъобщение, че партията му започва написването на проектозакон, който предвижда задължителен психотест и тест за наркотици за кандидатите за власт. 

 

Ключови думи

Коментари

изумен

Лелеее, този Бареков за много прости ни смята. Някой посред нощ си стреля с газов пистолет във въздуха и...този бронежилетка облякъл...то май и в Костинброд беше същото....

daaa

Даааа, сега очакваме атенат срещу Барека в деня за размисъл.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.