Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

ЦСКА-София излезе с пикантна позиция, публикувана на официалния сайт на клуба след 23 часа на 7 декември. Тя е насочена към служебния спортен министър Андрей Кузманов. 

По-рано днес Кузманов заяви на брифинг за отчитане на дейността си, че държавното дружество "Сердика спортни имоти" било в много тежко финансово състояние (пред фалит) заради прословутите дългове на ЦСКА-София за ползване на базите.

В декларацията от Борисовата градина бившият петобоец е наречен "НЕуважаеми министър Кузманов", "горкият човечец, изкарал е поне за луканка", "това същество"...

За финал пише следното: "Но ние впрочем знаем, г-н Министър, че вие сте пръв поддръжник на Истанбулската конвенция и джендър идеологията."

Цялата декларация на ЦСКА-София:

НЕуважаеми министър Кузманов!

И Вие като всички държавни “хрантутници”, получихте най-после малко слава и журналистическо присъствие... ЦСКА е клуб със 73 годишна история и вярвайте ни, по-некомпетентна личност в спорта никога не сме срещали! През тези години великият ЦСКА се превърна в гордост и символ на българския непобедим дух пред света, а не на всеядното същество на луканката в България.

Всички ние, състезатели и ръководители на спортните клубове в ЦСКА, просто се чудим как такова същество е попаднало в най-висшето управление на държавата. Та на това същество от 7 месеца, откакто му дадоха власт, в устата му е единствено името на великия ЦСКА.

Горкият човечец, изкарал е поне за луканка, но когато вятърът на промяната задуха, той реши пак да защити “взятката”, услужливо предоставена му от враговете на най-успелия български клуб.

Защо го правите? Има ли смисъл, освен този, че не защитавате държавния интерес, а собственото си благополучие?

В нашата дълга история станахме свидетели на какви ли не исторически падения, но никога не срещнахме по-проста маса и егоизъм.

Но ние впрочем знаем, г-н Министър, че вие сте пръв поддръжник на Истанбулската конвенция и джендър идеологията. За справка, да попитаме Силвестър Лолов, а за “взятките” - Пламен Манолов.

Бъдете здрав, г-н Министре Кузманов!

Шефовете на ЦСКА-София не за първи път излизат с декларация с такъв тест. Имаше подобна срещу Кирил Домусчиев по времето, когато бяха съсредоточени в "Литекс". След това и на "Българска армия", разбира се - отново срещу "Лудогорец" най-вече.

И не за първи път хващат перото по късна доба - обикновено по това време го правят. Това е и времето от денонощието, в което и най-често сменят треньори.

Силвестър Лолов е цирков режисьор, назначен от Кузманов на позицията "съветник по протокола" в министерството. Това стана през лятото.

А Пламен Манолов е изпълнителен директор на "Национална спортна база" и член на съвета на директорите на държавното дружество. Той минава за приближен на ГЕРБ.

ЦСКА-София не иска да плаща въпросните близо 4 милиона лева, което е формална пречка - поне по твърденията на Кузманов и ММС, за стартиране на реконструкцията на ст. "Българска армия". Клубът на Гриша Ганчев настоява борчът да бъде приспаднат, тъй като са направени ремонти и подобрения на комплекса в Панчарево и на ст. "Българска армия".

Коментари

Петобоецът няма вид на мека китка

Но човек никога не знае. И Катлийн Дженър беше десетобоец, санким беше и олимпийски шампион, а сега...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.