Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Всъщност въобще не си приличат... Шедьовърът на Guns'n Roses от 1987-а има едно общо нещо с чисто новата песен на Слаш и Майлс Кенеди - Слаш!

И във Fill My World обаче рифът на китарата е основното "меню", той въвежда цялото парче, което се радва и на пищно соло. Съвсем "слашовско". 

Запушената бленда на топлия глас на Майлс, който - каквото и да си говорим, е брилянтен певец - няма много общо със стържещото "ренде" и космическите височини на Аксел.

Доста по-бледа е и самата мелодия на пеенето, която... хм - едва ли ще се тананика повсеместно в следващите 30-35 години. Но пък парчето си го бива. А и е 2021-ва все пак!

Според сайта WeRock, Слаш, Майлс и The Conspirators (абстрахирайте се от новите попълнения в българския парламент - просто така се казва групата), издават следващия си албум, озаглавен простичко "4", на 11 февруари 2022 г.

Това ще стане чрез Snakepit Records и новия музикален лейбъл Gibson Records.

През октомври вече се появи видео към пилотния сингъл The River Is Rising.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.