Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Емблематичният Таймс Скуеър ще бъде отворен в новогодишната нощ, но само за ваксинирани жители и гости на града. Това е най-популярното място за посрещане на новата година в Ню Йорк, припомня Нова тв.

Традицията беше нарушена заради пандемията от коронавирус. Желаещите да се включат в празненствата ще трябва да покажат сертификат за ваксинация и документ със снимка.

Междувременно Ню Йорк постепенно се насочва към живот след пандемията. Над 80% от жителите на града са ваксинирани поне с една доза, а около 67 на сто са напълно ваксинирани.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.