Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Предстоят ви още едни, трети поред за тази година избори за парламент. Българската демокрация се намира в критичен момент от историята си. Това, от което страната ви има нужда, също както и цяла Европа впрочем, е едно отговорно правителство, което ще ви гарантира безопасност, сигурност и икономическа стабилност".

Това казва във видеообръщение председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Доналд Туск. И добавя:

"Казвам тези думи като ваш добър и предан приятел. Обичам страната ви, винаги съм се чувствал у дома си в #България и затова си позволявам да ви призова да гласувате за партията на хората, които аз познавам много добре – да гласувате за ГЕРБ."

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.