Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Основният ни опонент това е лявото. Тези, които се опитват да размият този модел, са за задкулисието и за продължаване на тези евентуални корупционни схеми, предшестващи други правителства. Нашата идея и цел е за позициониране на дясното. Ние трябва да се позиционираме много ясно в дясното, за да кажем, че има пандемия, която рефлектира пряко върху изборния процес и върху страха, който има в хората. Трябва да има силна информационна кампания и подкрепяме ваксинирането. Независимо от това дали има политически дивидент или не, ние казваме каква е истината. Липсата на политическо лидерство през последните две години ни доведе до тук.

Това каза Цветан Цветанов - председател на Републиканци за България, водач на листите за Благоевград и Велико Търново на Национално обединение на десницата в „Денят започва“ по БНТ.

По думите му вече няма доверие в институциите, а Национално обединение на десницата иска да възстанови доверието в парламента и в държавните институции.

„Всички, които припознават своите ценности и политики, могат да се присъединят към Национално обединение на десницата“, призова Цветан Цветанов.

В момента всичко е олевяло, всичко е само на популизъм и няма нито една политическа формация, която да има ясния десен профил. От Национално обединение на десницата сме за лустрация – това ще е приемливо ли за всички тези, които биха приели тази дясна политика?“, попита Цветанов.

„Ние сме за тези, които са в трудоспособна възраст да могат да работят, но не да получават социални помощи, защото това е кражба от пенсионерите. Всички, които получават социални помощи, но не образоват децата си, не трупат трудови навици, за да могат да работят – това е кражба от работещите. Ние сме в дясното и всичко, което би могло да бъде подкрепено за дясна политика, с такива формации бихме могли да работим. За дадени коалиционни споразумения, не бихме могли да отговорим категорично", каза Цветанов.

Цветан Цветанов призова всички гласоподаватели да гласуват с номер 7 в интегралната бюлетина на 14 ноември.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.