Ако е имало дори и трима наивници, които са смятали, че в „Левски“ ще се види някакво поробрение в представянето след зимната пауза, то техните надежди бяха разбити на пух и прах в мачовете срещу „Славия“ и „Локомотив“ София. „Сините“ взеха само точка от борещите се за оцеляване отбори, а предстои мач и с другия столичен тим – ЦСКА. Играта на „Левски“ не е интересна на никого (освен може би на „червените“ фенове), но пък изказванията на така наречените ръководни органи в клуба са.

„Ще разтуря бардака на „Герена“, закани се собственикът Тодор Батков. А старши треньорът Тони Здравков пък не изневери на себе си – играем зле, не показваме добра игра, но мотивацията на момчетата иначе бе добра. И допълни, че „ако вината е в мен, нека сложат нов треньор“. Христо Йовов не остана по-назад: „Обезверен съм“. Спортният директор също така се опита да замаже скандала с Батков, като призова да не правим от мухата слон. Излишно е да казваме, че „предстоят промени в „Левски“, нали?

Всичко това познато ли ви е? Ако ли не, значи сте проспали последните 4-5 години в „А“ група. На всичко отгоре строежът на „Герена“ все така върви с „бавни темпове“, Иво Тонев мълчи, а датата 24 май 2014 година наближава с всеки изминал ден.

И какво излиза? Че другарят Батков е прав – в „Левски“ наистина е бардак. Само не става ясно кой е построил този бардак… А и има една приказка, че нов бардак със стари директори и треньори не се строи.

Лесно се сменяха треньори и директори преди, детска игра бе да бъркаш в магическата шапка и да вадиш поредното зайче. Но невинните животинки вече са на привършване. Не само това, но и започнаха да се повтарят. На ред е Даниел Боримиров, а кой знае? „Черно море“ потъва все повече и повече, а начело на клуба е… Георги Иванов-Гонзо, който бе крайно амбициран и пределно мотивиран да направи нещо запомнящно се на „Тича“, но уви, това си останаха само добри намерения и напразни обещания от страна на собствениците на варненци. Няма да се изненадаме, ако утре или вдругиден видим на първа страница на спортните вестници заглавието „Гонзо се завръща в „Левски“.

Не е трудно да сменяш директори и треньори. Пък и става бързо. Трудно е да смениш клубната политика, а в случая с „Левски“ на Тодор Батков – на практика невъзможно.

Г-н Батков, а вас кой ще ви смени?