Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Капитанът на „Вера Су“ и вторият му помощник остават за постоянно в ареста, реши Апелативният съд във Варна. Решението на втора инстанция не подлежи на обжалване.

Днес бТВ съобщи от морската столица, че защитата на двамата моряци е поискала те да бъдат поставени под домашен арест, като представила договор, с който корабособственикът е наел квартира, където те да отседнат.

Въпреки това Апелативният съд във Варна споделил доводите на първата инстанция, че могат да се укрият.

В залата 59-годишният капитан на „Вера Су“ – Хайдар Ергюн, обяви, че от 40 години е в морето и за първи път му се случва нещо подобно. Изрази съжаление за катастрофата и завърши с думите:

„Все още съм капитан на „Вера Су“, защото един капитан не изоставя кораба си“.

26-годишният втори помощник Кемал Айхан сподели, че все още е в началото на кариерата си и иска да изчисти името си, за да върви нагоре в професията, допълва бТВ.

След сложни правни каламбури, от вчера корабът, заседнал край Камен бряг, се разтоварва от българските власти.

Коментари

Калин

Той и Румен Радев все още се води президент на потъваща България....

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.