Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Забраната за провеждането на конгресно-конферентни събтия, семинари, симпозиуми, обучения и т.н. на територията на столицата просъществува в заповедта на директора на РЗИ- София Данчо Пенчев само един ден. Тя беше променена бързо, ден преди новите ограничения да влязат в сила от 14 октомври.

Новият текст в заповедта гласи:

"Провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари, симпозиуми, обучения и други мероприятия с такъв характер се допуска при използване на не повече от 30% от капацитета на помещението, в което се провеждат, и не повече от 30 участници, при спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 метра и носене на защитни маски за лице от всички участници“.

Паралелно с това се разрешава подобни мероприятия да се провеждат при пълен капацитет и без ограничения, ако в тях участват 100 процента ваксинирани, преболедували със сертификат или с направен отрицателен тест - PCR или антигенен до 48 часа преди влизането в обекта.

Това отваря възможността и за свободно провеждане на различни партийни мероприятия. Кампанията за изборите "2 в 1" на 14 ноември започва на 15 октомври.

Коментари

Герберащината

Типично за герберунгелите, таз сутрин едно, на обяд друго, а за вечеря трето….

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.