Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На официалната страница на МВР се появи съобщение, че столичната полиция издирва свидетели на пътно-транспортно произшествие.

"Инцидентът е станал на 9 декември между 7.30 и 8 часа на кръстовището на бул. „Арсеналски” и ул. Богатица” (в района на спортен комплекс „Спартак”)", пише в съобщението, в което никъде не се посочва, че става въпрос за инцидента с Лозан Панов - кандидат за председател на Върховния касационен съд.

По първоначални данни, лек автомобил, най-вероятно - джип, тъмен на цвят, е блъснал пресичащ на кръстовището на пешеходна пътека пешеходец, който е пострадал и е настанен за лечение в болнично заведение. Автомобилът е напуснал местопроизшествието. СДВР призовава гражданите, станали свидетели на инцидента, да я съобщят в най-близкото районно управление, на тел. 112 или тел. 02/ 9820907.

Анонимността е гарантирана, гласи още съобщението.

От последващото съобщение на сайта става ясно още, че изведнъж полицията се е сетила и "с цел намаляване на пътно-транспортните произшествия в София, свързани с пешеходци, от 15 декември т.г. /понеделник/ служители от отдел „Пътна полиция” към СДВР предприемат акция „Пешеходна пътека“.

Акцията била организирана след отчетената тревожна тенденция на завишени инциденти с пешеходци през последните дни. 

Ключови думи

Коментари

Ivan 25

И тия като Цацаров, все започван нещо, което нямат намерение да довършат!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.