Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Инициативен комитет от 37 души, ръка за подкрепа към всички партии и събиране на тези гласове, които "все още не са решили за кого ще гласуват".

Това анонсира днес Велислав Величков от "Правосъдие за всеки" на влизане в ЦИК. Там инициативен комитет внесе докуменитте за регистрация на двойката Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе за предстоящите президентски избори.

Очаквано - в краткото си изявление Величков наблегна върху съдебната тематика в предстоящата кампания, и не само:

"Нашата тези винаги е била, че без да се изчисти правосъдието, нищо друго в дръжавата не може да заработи – колкото и пари да бъдат събрани, те ще бъдат откраднати, когато може да има престъпление без наказание", каза Величков.

Председателят на гражданската инициатива допълни, че мисли, че "тонът в президентската кампания и посланията в нея ще повлияят и на кампанията за парламент".

На въпрос - към кои се целят за преговори той обяви, че се надява че "партиите от дератичната общност ще имат възможност и желание да подкреят тази кандидатура.“

"Нищо не би могло да бъде направено от празидента - който и да е той - без участието на парламента", каза - явно като бъдеща заявка Велислав Величков.

Освесн споменатата демократична общност, тоя заяви, че се надяват на подкрепя и "от всички свободни хора, които все още търсят своя избор и още не са го намерили". 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.