Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Абсурдно е в следващия парламент да имаме каквито и да било отношения с ДПС и ГЕРБ. С всички останали, които влязат, особено що се отнася до "Демократична България" и, предполагам, че ще влезе новата формация (б.р. - "Продължаваме промяната"), логично е да бъдем партньори, защото целите ни са едни и същи."

Това обяви днес заместник-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов след като той и секретарят на партията Виктория Василева внесоха в ЦИК 3700 подписа за регистрация за предстоящите на 14 ноември парламентарни избори в страната. 

Според Йорданов, бъдещата следизборна коалиция била обаче въпрос на "разум", какъвто в миналия вече парламент - нямало. 

ИТН пък не се страхувала от новия проект на бившите министри в служебния кабинет - Кирил Петков и Асен Василев, защото появата на нови политически формации била "нещо прекрасно". Според Йорданов именно това е "демокрацията и как може някой да се страхува от това". 

Йорданов неколкократно повтори, че ИТН не би разговаряла за бъдещо управление с ДПС и ГЕРБ - при никакви условия. 

Иначе - заместник-председателят на партията на Станислав Трифонов коментира и обявеното публично дело, което Асен Василев завежда за клевета срещу него. Причината е, че в 46-ия парламент Йорданов го обвини в кражба на интелектуална собственост, в битието на Василев като бизнесмен. 

"Бих го посътветал да прочете член 69 от Конституцията", отговори днес Йорданов. 

Този член е именно гарантът, който основният закон дава, че депутатите няма да бъдат преследвани за свои изказвания от трибуната на НС: 

"Чл. 69. - Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание."

Ключови думи

Коментари

африкански

Тошко мама, когато се научиш да общуваш с хората около теб тогава ще молиш за коалиция.... но тия работи се възпитават първите седем години, на теб пикльо явно ти се губят, имаш държание и манталитет на обикновен простак, а когато си простак е за цял живот. Коалиция в "Левски Г" с учиндолския нарцис в кабеларката.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.