Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Познавам ги добре, но те не ми се обадиха, нито са ме попитали за това тяхно решение. Всеки в България би казал – популярни министри, демокрация, защо да не направят партия до тук добре. Но как точно я създават тази партия. Това запита Росен Плевнелиев по повод проекта на Кирил Петков и Асен Василев по Нова телевизия.

"Дали в Харвард ги учат как задкулисно да ходят да купуват партия? Така не трябва да се правят политически партии. Да бяха излезли и да кажат – имаме идеи, нека направим една партия. Но не със задкулисно - екипът на Радев да им свърши работата, с чужди пари да купуват партии. Това не е по харвардски, а по балкански", отсече Плевнелиев.

По думите му безспорно е влиянието на Радев във въпросния проект. "Радев не е демократ, защото не спази конституцията, в която се е клел. С високо вдигнат юмрук иска оставки и иска да руши държавата", каза още Плевнелиев. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.