Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

СТЕФАН МИЛАНОВ

Единият от двамата кандидати за шеф на ВКС Лозан Панов е подал молба, че се оттегля от надпреварата. Както е известно той беше блъснат тежко от автомобил на пешеходна пътека в столицата в понеделник вечерта. Двама членове на ВСС- Димитър Узунов и Милка Итова- казаха преди днешното заседание, че са посетили съдията в болницата и че той е в сравнително добро състояние. Те казаха, че декларацията на Панов е доста емоционална и дори са го помолили да преосмисли пак позицията си.

"Нали се сещате в каква неловка ситуация поставя това другата кандидатка Павлина Панова, която надали ще е добре да се състезава сама", каза Димитър Узунов. "За съжаление ние нямаме разписани правила какво се прави при такава хипотеза по време на течащ вече конкурс", добави той.

Въпросът ще бъде обсъждан на днешния ВСС. И двамата членове на съвета обаче изразиха мнение, че според тях е по-добре самият конкурс да бъде отложен. По принцип съдия № 1 трябва да бъде излъчен на 29 януари 2015 г. 

До момента няма данни за умисъл при катастрофата със съдия Лозан Панов. Това каза по-рано пред журналисти главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Ключови думи

Коментари

Ivan 25

Нали още не са хванали този който е блъснал Лозан Панов, как знаят, че няма предумисъл?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.