Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Световният шампион по бокс в пет категории Флойд Мейуедър-младши е изживял един от най-кошмарните моменти в живота си, след като е наблюдавал на живо по интернет убийство и самоубийство. Става въпрос за неговия приятел - рапъра Ърл Хейс, който вчера застреля приятелката си Стефани Моузли и после сложи край и на своя живот.

В понеделник сутринта Хейс се е свързал с боксьора чрез приложението FaceTime, позволяващо да се общува с видеокамери. Рапърът е бил яростен и крещял, че неговата половинка, която е професионална танцьорка, му изневерява.

Мейуедър го помолил да запази самообладание и да се успокои, но безрезултатно. Хейс разстрелял Моузли с няколко куршума, а малко след това се самоубил. През цялото време Мейуедър е гледал на живо трагедията, която го е разтърсила силно.

37-годишният американец е определян от много специалисти като най-добрият боксьор в света. Той все още не познава загубата - има 47 победи от 47 срещи, 26 от тях с нокаут.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.