Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 

Жертвите на боевете между властниците и протестиращите във Венецуела вече станаха 17. Ранените са над 260, съобщи главният прокурор Луис Ортега. Напрежението в страната се изостри изключително много, но остава извън полезрението на световните сили заради заплахата от война в Украйна.

Никак не е изключено обаче в страната да се стигне до сваляне на кабинета на Никола Мадуро.

В търсене на спасение президентът обяви, че е готов на диалог с опозицията и протестиращите студенти. Те обаче отхвърлиха неговия призив и не искат да сядат на една маса с него. Икономическото положението в страната е изключително тежко, но въпреки това външният министър Елиас Хауа продължава да твърди, че гневът и протестите на хората са инспирирани от външни сили, за да се дестабилизира страната.

 

 
Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.