Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Рехав протест срещу председателя на парламентарната комисия по култура събра 30-ина души в градинката пред "Кристал". Въпреки че беше организиран през фейсбук и се очакваше поне да повтори протеста от миналата седмица. Разочарованата от Слави Бинев група в края на краищата се разотиде поради малочисленост и студен дъжд. 

Стана ясно, че Бинев днес се е срещал два пъти с председателя на парламента Цецка Цачева и е бил призован да подаде оставка, за да се успокоят творческите гилдии. На срещата в НС се е явила и председателката на Съюза на музикалните и танцови дейци Петя Бъговска, които излязоха също с декларация, че не желаят да работят с Бинев. Присъствали на срещата останали с впечатление, че до 14 ч той ще реши дали да се оттегли. В същия час се състоя и насроченият протест, но до 16 ч нямаше информация Бинев да е подавал оставка.

По същото време Любен Дилов-син, Кристина Димитрова и Йордан Караджов пък подкрепиха Слави Бинев на специална пресконференция. На нея те обявиха, че предлагат да се даде шанс на Бинев. "Не предвиждам щастлив край на това", каза Любен Дилов-син в коментар за ситуацията около протестите и предложи да се даде изпитателен срок от една година за Слави Бинев. След въпросната година, ако той се провалял, щели и те да му поискат оставката. "Бинев е бил и заместник-председател на Комисията по култура в Европейския парламент. Каква по-добра визитка от това?", попитаха защитниците му. 

Певицата Кристина Димитрова повтори тезата на председателя на НФСБ Валери Симеонов, че няма сериозни аргументи срещу Бинев. А фронтменът на група "Сигнал" Йордан Караджов направо атакува протестиращите, че били излезли на улицата, защото си нямали работа и отишли на по кафе и цигара. Дори според защитниците на Бинев протестиращите пушели "цигари със странен мирис".

Ключови думи

Коментари

Радев

Стига вече с тоя смешен плач! Темата стана крайно досадна. След като тройно по-голяма мутра стои начело на държавата, Бинев е най-точния човек за тази периферна комисийка по културата. Точка по въпроса!

Стоян

Кой беше Йордан Караджов? За мен, 26 годишен мъж той е просто един неприятен старец със самочувствие стъпващо на носталгията на отиващото си поколение на родителите ми, но не по неговия виртуален талант, а по тяхната собствена младост. Любен Дилов-Син? Същия като Любен Дилов-червен- анонимник с говорни (и не само) дефекти. А за Кристина Димитрова дори ми се наложи да проверя в Google, но като я гледам на тия години на какво прилича си представям как е градила творческа кариера в младостта си. Артисти да са политици е точно толкова естествено колкото и ММА бойци да заемат подобни постове. А когато дори не са се вредили на Софрата и все пак държат да говорят е още по-жалко...

Ами аз виждам само един плачещ и той се казва Радев. А за какъв плаче, това не знам.

Аз

Браво Слави! Постъпката ти е достойна. Твоето тепърва предстои!

MARIA SALVADOR

Оставката е закъсняла. И няма защо да му се " благодари" за " достойното" решение! Той е НЕПОДХОДЯЩ, НЕПОДГОТВЕН И НЕГРАМОТЕН КУЛТУРНО. Мястото му е в "клубовете"- да мята салфетки и да си ръководи далаверите. Такъв човек, такъв типаж няма място в УПРАВЛЕНИЕТО НА КУЛТУРАТА. За Кристина Димитрова нямам какво да кажа. Ако не беше Орлин Горанов, дали някой някога щеше да чуе за тая леля със странен стайлинг. Но по отношение на Караджов съм потресена. И отвратена. Обичах Сигнал. Ужасена съм от поведението и позицията на Караджов. А относно цигарите " със странен мирис"- Караджов е специалист по тоя въпрос! Покрай непрокопсаната си зле " пееща" дъщеря! Доволно известна с подобни " прояви"! Срамота, Караджов! Срам и позор!

Развеселен

архонт Славчо публично унизен и изигран от генерала, както и очаквах :D

Истинските артисти наричат колегите, заблудили се в сериалчета и "Комиците", мечки -- по аналогия с панаирите. Истинските артисти по-скоро биха умрели от глад, отколкото да станат мечки. И на тях този нещастник на прощаване желае много пари. Най ме е я

...д, че никога няма да разбере до каква степен тези, които го подхлъзнаха да приеме този пост, не са му приятели.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.