Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Барабанистът Чарли Уотс вероятно ще пропусне турнето на "Ролинг стоунс" в САЩ, защото се възстановява от медицинска процедура, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес, цитирани от БТА.

Говорителят на музиканта каза, че лекарската препоръка е да почива. Той добави, че процедурата е успешна, но не уточни каква е.

"Този път не съм в крак с времето - каза Уотс в изявление. - Работя упорито да си върна формата, но вече приех, че това няма да стане бързо."

Уотс е на 80 години. Той се е лекувал от рак на гърлото.

Турнето "No Filter" на "Ролинг стоунс" в САЩ започва с концерт на стадион в Сейнт Луис на 26 септември. То вече беше отложено заради пандемията. Уотс каза в изявлението си, че не иска заради него то пак да бъде забавено.

Легендарната група ще пее също в Далас, Лос Анджелис, Лас Вегас.

Стив Джордан, който е работил с Кийт Ричардс, ще замени Уотс на турнето.

Мик Джагър претърпя сърдечна операция за смяна на клапа през 2019 г., но успя да се върне на сцената само след два месеца за турнето на "Ролинг стоунс". 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.