"Реал" (Мадрид) все пак има за какво да играе срещу "Лудогорец" във вторник в последния мач от груповата фаза на Шампионската лига. "Лос меренгес" ще преследват рекорд за поредни победи на "Барселона" от сезон 2005-2006. Снощи "белия балет" разби "Селта" с 3:0 у дома в "Примера дивисион" и изравни постижението на каталунците - 18 срещи без грешка. 

Тимът на Карло Анчелоти отдавна се класира  за плейофите в Шампионската лига, но срещу българския първенец ще е амбициран да задминен Барса по още един показател, при това на "Бернабеу".

А тази година минава под знака на рекордите за Кралския клуб. Снощи Кристиано Роналдо заби и трите гола във вратата на "Селта", като по този начин постави 23-тия и хеттрик. Португалецът задмина досегашните рекордьори Алфредо ди Стефано и Телмо Сара, които имат по 22. Третото му попадение пък е под номер 200 в сметката в Испания.

Срещу "Селта" контузия получи Хамес Родригес и е под въпрос за мача с "Лудогорец". По-вероятно е колумбиецът да бъде съхранен за следващите двубои на мадридчани. Отборът има доста натоварен график, предстои му и световно клубно първенство. А според испанските медии Анчелоти най-вероятно ще пусне в игра във вторник предимно футболисти, които по-рядко получават шанс.