Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Слави Т. Трифонов, карате без фарове, на тъмно политическата си кола... и затова се блъскате.

Можете да предложите още много на брой проектокабинети или кандидати за министър-председатели. Резултатът ще е един и същ!

Вие грешите, не критиците Ви.

За два дни успяхте да създадете политическо мнозинство срещу Вас и "Има такъв народ". Ако продължавате по същия начин, новата Ви партия след няколко седмици ще е стара и изхабена!

Никой не Ви е виновен, че не знаете какво означава представителна демокрация, нито какъв е смисълът на парламентарните избори. Парламентарните избори са за конституиране на Народно събрание, а не за това Вие или някой друг да посочва кандидати за министър-председатели и кабинети във Facebook и/или от екрана на 7/8 TV.

Така може в част от страните, завършващи на "стан", в България не!

У нас след парламентарните избори се конституира парламент. Българската институционална система и нейната демокрация не са ЕТ или ЕООД.

Не се сърдете на хората, че не приемат политическия Ви стил. Радвайте се! Ако в шоубизнеса сте майстор, в политиката поне засега сте чирак. Това не е лошо. Грешките са неизбежни. Дръжте се с уважение към останалите партии и техните избиратели и допуснете, че освен вашите сценаристи в България има други, политически по-подготвени хора.

Коментари

Калин

Най-после да прочета в този сайт и нещо смислено !

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.