Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Европейското приключи и има големия си и заслужен шампион - Италия. То ще влезе в историята с много неща. Първо като единственото засега, проведено из целия континент - в 11 града.

И вероятно ще си остане в историята с тези мащаби (поне в близко бъдеще), тъй като президентът на УЕФА Александър Чеферин обяви, че не е останал доволен от неравнопоставеността на отборите заради пътуванията. Беше отложено през миналата година, трябваше да бори пандемията заради рестрикциите, ограничаващи феновете и тимовете.

Но въпреки всичко беше вълнуващо, поднесе изненади, неочаквани победители и победени. Вкараха се много голове и автоголове. Евро 2020 донесе глътка свеж въздух в трудните и за футбола времена.

Вижте снимки от финала - преди, по време и след, подготовката, закриването, радостта на едните и тъгата на другите.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.