Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Реформаторският блок и Патриотичният фронт ще предложат на ГЕРБ създаването на парламентарна комисия КОЙ, стана ясно днес. Тя ще разглежда задкулисните назначения на кабинета "Орешарски".

Двете партии се разбраха за това на срещата, на която се намери компромисно решение и по назначенията на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната и на Веселин Пенев за областен управител на София. Двамата са от НПСД с лидер Корман Исмаилов. Патриотите изтъргуваха подкрепата си за кабинета срещу получаването на зам.-министър на отбраната и зам.-областен управител на София. Друга част от сделката е новините на турски език да бъдат преместени от БНТ в БНТ 2.

Идеята е такава комисия да разследва връзките между политиката, медиите, икономиката и олигарсите. Тя беше залегнала в предизборната програма на Реформаторския блок, но в последните седмици и от ДСБ, и от СДС и от партията на Меглена Кунева избягваха темата. Така остана впечатлението, че няма да има комисия КОЙ.

"Забравихме важното", подчерта министър Москов от ДСБ и добави, че очакват одобрение от партията на Бойко Борисов.

Ключови думи

Коментари

Коментатор

Браво, браво - днешното правителство, ако не друго, доказва ясно, че е попило всички пропагандни техники на американците - приятелски "протести" срещу тях и "разследване" отново срещу тях.

еи

А ТИ СИ ЕДИН УНИФОРМЕН ГЛУПАК!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.