Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ние искаме да управляваме в мир и разбирателство с всички политически партии. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборно събитие на партията в град Велики Преслав. По думите му в демокрацията има и власт, и опозиция. „Каквото ни отреди народът, това ще бъде“, посочи Борисов.

„Много ми е мъчно за „Хемус“. Така се радваха хората... Магистралата тук до Белокопитово е готова и те не дават да бъде открита. Нарочно министърът на културата бави разрешителните. Не искат да я пуснат. На инат, за да не бъде открита преди изборите“, подчерта председателят на ГЕРБ. Той припомни, че автомагистрала „Хемус“ се строи от 1974 година, когато Тодор Живков прави първа копка. „Построява я до Правец магистралата и там приключва. За да не стане грешка, ние отделихме 1,35 млрд. в отделна сметка за магистрала „Хемус“. Завършването на тази магистрала е единственият шанс Северът да се изравни с Юга. В момента 2-3 пъти Южна България надолу е по-добре от Вас. И това се дължи на „Тракия“ и „Марица“, двете магистрали. Там са заводите“, обясни Бойко Борисов.  

Лидерът на ГЕРБ поздрави кмета на Шумен Любомир Христов за все по-успешно работещата индустриална зона в града.

„Сега като минахме още 3 завода нови видяхме. Добре, че са те, да работят хората. Шумен харчи повече индустриален ток от Варна. И те спряха и индустриалните зони. Бяхме ги сложили в Плана за възстановяване. Защо дойдоха инвеститорите в Шумен? Парцел, вода, ток, улично осветление, път и хора“, заяви Борисов. 

Симпатизантите на ГЕРБ във Велики Преслав слушат лидера на партията Бойко Борисов.

Председателят на ГЕРБ бе категоричен, че няма неизпълнено обещание и посочи няколко неща, които ще направи през следващ управленски мандат на ГЕРБ.

„Дадете ли ни гласовете си, „Хемус“ ще бъде възстановена веднага. 50-те лева на пенсионерите ще ги получават докато не си замине COVID-а. Моля ви, отидете и се ваксинирайте! Септември ще има тежка COVID вълна. 1000-те лева за медицинските работници на първа линия също ще продължим да изплащаме. Тези губят златно време. Губят време да чегъртат, вместо да ваксинират хората. Има от всички ваксини. Идете и се ваксинирайте! Това е добро за вас“, призова Бойко Борисов. Той бе категоричен, че лекарите и учителите са приоритет за ГЕРБ и там ще продължат да растат парите на хората.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Шумен Красимир Вълчев заяви във Велики Преслав, че ГЕРБ направи много в управленските си мандати и няма сфера, в която да не е направено нещо добро.

„Ако не бяхме свършили много работа, премиерът нямаше да ни търпи. Това е разликата между ГЕРБ и останалите партии“, подчерта Вълчев. По думите му ако ГЕРБ управлява, образованието ще бъде приоритет. „За другите е предизборен, за нас е следизборен приоритет“, категоричен бе той. 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.