Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Директорът на полицията в Пловдив старши комисар Йордан Рогачев е временно отстранен от длъжност, предаде Нова телевизия.

Срещу Рогачев е започнало дисциплинарно производство по заповед на вътрешния министър Бойко Рашков, са съобщили за Нова от МВР - Пловдив.

Рогачев е бил в отпуск по болест от месеци, а сега е в отпуск по бащинство - поне до ноември.

„Със заповед на министъра на вътрешните работи г-н Рашков срещу мен е образувано дисциплинарно производство, временно съм отстранен до приключване на проверката. Това е, което мога да кажа”, заяви Рогачев пред Нова.

Той подчерта, че не са му повдигани обвинения и че производството няма връзка с неотдавнашните скандали в пловдивската полиция.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.