Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

57 хил. седмокласници се явиха днес на изпита по математика от Националното външно оценяване, 

Кандидат-гимназистите решаваха общо 23 задачи, разделени в два модула.

18 от задачите са с избираем отгоор, две - с кратък свободен отговор, и три с раширен. Изпитът продължава два часа и половина.

На изпит по математика днес се явиха и 48 340 десетокласници. Те решаваха 17 задачи – 15 от тях бяха с избираем отговор и две – с разширен. Техният изпит бе и значително по-кратък, защото е само междинно оценяване - 90 минути.

В сряда се проведе и Националното външно оценяване за 7-и и 10-и клас по български език и литература, а вчера - изборните изпити по езици.

Министерството на образованието публикува задачите, паднали се днес.

На изпита за 7-и клас:

На изпита за 10-и клас:

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.