Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Третата част от поредицата за Бьорнстад ще се казва "Победителите" и трябва да излезе на пазара в Швеция през октомври под заглавие "Vinnarna".

Това съобщи във фейсбук самият писател Фредрик Бакман.

На български език са издадени първите две части - "Бьорнстад" и "Ние срещу всички".

Историята за малкото шведско градче Бьорнстад, някъде на север, с живот, който се върти около хокея и отвъд него, стана световен бестселър. По първата книга "Бьорнстад" вече има и минисериал по HBO.

Бакман уточнява, че е имал намерение да озаглавие третата книга "Тези, които тичат срещу огъня", но е променил решението си.

"Понякога правя такива неща, защото съм дразнеш, чувствителен и тревожен. Така че сега това е заглавието. Пиша и пренаписвам тази история от дълго време. Вложих в книгата всичко, което знам и чувствам за семейството и приятелството, ценностите и лоялността, за спорта, любовта...Не мисля, че някога съм писал нещо по-лично. Не мисля, че някога съм бил толкова емоционален и уморен накрая. Дадох абсолютно всичко. Всичко, което имах. Това са последните страници на приказната история за град, която се роди в главата ми преди повече от шест години", написа той в лично послание към читателите си.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.