Кубрат Пулев обяви, че се надява да се завърне на ринга в началото на 2015 г. В интервю за World Boxing News Кобрата уточнява, че ще срещне Тайсън Фюри или Дерек Чисора.

"Мисля, че и двамата са в състояние да победят Владимир Кличко. Всичко е въпрос на правилна стратегия, тактика и шанс. Те се бият добре и са двете възможности пред мен за мач“, казва българският боксьор.

През ноември българинът загуби от Владимир Кличко с нокаут в 5-ия рунд, а на пресконференция преди броени дни отказа да говори за бъдещето си. Междувременно продължи да коментира поведението на световния шампион, който е завел дело срещу него заради подозренията, че използва допинг.

„Кличко тръгна да ме съди още преди да се срещнем на ринга, така той опита да ме изнерви и да ме накара да се чувствам некомфортно. Не успя. Нито сега, нито тогава. Неговите твърдения за мен са несъстоятелни, защото аз казвам истината“, казва Кобрата, цитиран от Гонг.бг.

„Той ме обиди, като ме наричаше простак, за което и аз мога да го съдя. Скоро ще реша дали ще се случи. Кличко не разполага с основания за съдебно дело срещу мен. Сигурен съм в това, което казвам. Говоря само онова, което мисля и чувствам“, допълва Пулев.

На въпрос, свързан с възможността да се срещне отново на ринга с Владимир Кличко, българският боксьор отговаря: „Да, бих искал реванш. Знам обаче, че той не би се съгласил, защото късметът няма винаги да е на негова страна.“