Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

За напрежение в Разлог след масовия бой в четвъртък, при който група мъже нападнаха и пребиха компания младежи в заведение, съобщават националните телевизии.

Наложило се е намеса на полицията и жандармерията.

Около 100 души се събраха тази сутрин пред сградата на Районния съд, където магистратите трябваше да решават какви да бъдат наложени на петимата задържани мъже след боя. Срещу тях са образувани преписки по указа за борба с дребното хулиганство.

Пред съда обаче са били и близките на битите младежи. По разказ на един от родителите, до мелето се е стигнало след направена забележка. Един от пострадалите е с хематом и е приет в болница.

На клип, разпространен в социалните мрежи, се вижда как група мъже се нахвърлят върху друга компания. Разменят се силни удари, чупят столове и маси.

Скандалът е възникнал след направена забележка на 10-годишно дете от ромски произход. Детето се оплакало на баща си, а след минути пристигнали още няколко мъже.   

Протестът тази сутрин се охраняваше от полиция, а малко преди обяд хората се отправиха към квартал „Нов път”, където се стигна и до напрежение, но органите на реда предотвратиха сблъсъци, посочва Нова тв.

Към момента обстановката е спокойна.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.