Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Разпределението на ръководствата на комисиите не е правено поименно, а само по парламентарни групи. Конкретният състав  е работа на съответната парламентарна група". Така зам.-шефът на НС Димитър Главчев коментира избирането на Слави Бинев за шеф на комисията по културата в НС. Формално Бинев е от квотата на Патриотичния фронт.

"В ГЕРБ не е обсъждан кризисен план в случай, че Патриотичният фронт оттегли подкрепата си", каза още Главчев. Проблемът с подкрепата на патриотите възникна покрай назначението на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната и Веселин Пенев за областен управител на София-град. Двамата са от НПСД с лидер Корман Исмаилов. От ПФ обявиха в прав текст, че нямат друг ход, освен да оттеглят подкрепата си. Очаква се решението за това да стане ясно във вторник или сряда другата седмица.

 

Ключови думи

Коментари

Вмирисването е от главата.

Борисов е с много по-ниска култура, възпитание и образование от Бинев, пък си го курдисахме за премиер 2 пъти, въпреки, че знаем, 1. че не става и 2. че обслужваше мафията и олигархията. Бинев и като мутра е бил по-свестен. Поне амфетамини не е произвеждал да трови децата, или нелегални цигари, не е прал пари, не е крал и коли от Европа.. Не е простак. Има много стабилно семейство от години и поне 5 добре възпитани и образовани деца (важно изискване за политическите лица по белите държави). Има висше образование, може би вече и докторатура, знае езици, в европарламента е участвал в Комисиятата по икономика и финанси - с други думи има натрупан опит. И като спортист има награди и от международни състезания, с черни колани, докато за Борисов няма данни за участие поне в едно състезание дори у нас, а как притежава черен колан, за какъвто знаем единствено от хвалбите му, остава загадка... Та значи: Борисов - може, Вежди - мултак, простак и неграмотник - също може, тогава какво му е на БИНЕВ, който е на светлинни години по-свестен във всяко отношение и от двамата?

До Предишния

..... Същото се отнася и до по-голямата част от екипа на Борисов, които имат и много по-сериозни функции в управлението на държавата от Бинев? Та вижте ЦвъЦвъ, вижте особено ЦЦ, която е най-първия човек на парламентарна България, или Десито Атанасова..... Списъкът е дълъг, а резервната скамейка, към която уж през лятото се стичаха армии от висшисти и експерти - никаква. Някога да сме имали подобно ниско ниво управляващи като това на ГЕРБ? Ами държавният ни глава - РП? Не че предишните бяха свестни, но пък за този избраник на ББ, чрез когото ББ за пореден път унижи българите като каза, че и "магаре да им бях посочил, те щяха да го изберат!", за наго какво да кажем?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.