Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Не само действащият транспортен министър Росен Желязков е безапелационно изместен от първото място в кандидатдепутатска листа на ГЕРБ - в случая в Благоевград и за сметка на сина на кмета на Симитли Стефан Апостолов, който от последен стана първи, както Клуб Z писа.

И в Хасково разпознаваемото лице, което поведе партията в изборите - завърналият се на терена на националната политика бивш енергиен министър Делян Добрев - отстъпва на кандидат от задните позиции, показват данните от протокола на Районната избирателна комисия. От челната позиция го измества лекарят по професия Георги Станков, който бе народен представител в отишлия си 44-ти парламент. В реални гласове той дори взема повече и от Апостолов, който до вчера звучеше като рекордьор с над 9000 лични гласа - 13 655 избиратели в хасковския регион са предпочели Станков пред Делян Добрев. При това въпреки че водачът също се радва на персонална подкрепа от над 8800 преференциални гласа и 1383 бюлетини без преференция му се пишат служебно, както повелява законът. 

В Хасково има и още размествания в списъка на ГЕРБ за 44-тия парламент - трети става петият в него - икономистът Сашо Савов, с 3860 преференции. Четвърти пък остава шестият според първоначалната подредба - Стефан Димитров, син на изпълнителния директор на „Неохим“ Димитър Димитров. Но засега той ще е извън парламента, защото управляващата партия се очаква да вземе 3 мандата в областта. 

Изненада в преференциите за сметка на министерски кадър в ГЕРБ има и в София-област. Там до последно преди изборите се очакваше листата да поведе бившата министърка на туризма Николина Ангелкова. Но в крайна сметка начело застана друг бивш министър - Младен Маринов, който за първи път сега е кандидат за депутат. Той си остава водач и след изборите, но Ангелкова отстъпва и от отреденото ѝ 2-ро място. Побеждава я преференциално петият от листата - бившият депутат Валентин Милушев. Според предварителните разчети ГЕРБ в София-област ще има 2 мандата. Това значи, че Ангелкова засега е извън 45-ия парламент. 

Младен Маринов, чиято кандидатура за парламента бе дублирана в листата на ГЕРБ в Ловеч, отстъпва второто си място там. На негово място заради лични гласове се нарежда народният представител от 43-тия парламент Иван Миховски. Водачът в областта Николай Нанков е непоклатим. Там ГЕРБ ще вземат два от петте мандата.

 

Коментари

Калин

Каква мизерна радост за сайта Клуб Z ! Още един водач на партията ГЕРБ бил изместен ! Пей народе ! Ами Учиндолския чалгаджия навря в ъгъла вашият Ристю Иванов- Бойкикев...вечно мрънкащият Бойкикев. Сега парламентът ще се открие с песента на Трифонов " Ще ти скъсам гъза"...

Герберащината

Калинчо мама много си се напърчил бе, гъзове искаш да късаш а? Педерастче си май, от най гнусните, Гербаво педерастче, бегай да клатиш на Тиквата мандрагулите, че скоро ще паднат и те...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.