Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Имате ли по-опитен от мен. Имате ли някой с по-голяма международна подкрепа. Някой, който да се е справял с кризи?"

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в първия си коментар след парламентарните избори. Той изтъкна, че ГЕРБ "за пети пореден път" печели парламентарни избори. И специално се обърна към т.нар. млади партии.

"Само преди 10 години, когато направихме ГЕРБ, пометохме всички. Разбирам огромното самочувствие на тези, които да говорят от името на народа. Ако имаш 5 процента или 9 процента и говориш от името на народа, е доста смешно. Именно затова си благодаря днес на моята партия. След няколко дена ще благодарим на целия народ, една доста прилична избирателна активност. За мен е най-добре да има максимално голяма представителност. Истинската политика в една стабилна държава се прави в парламента", каза Борисов.

Той изтъкна, че България предстои да получи 50 плюс 10 млрд. от възстановителния план.

"България може действително още по-добре да изглежда и да се промени. Много се радвам, че толкова много партии са в парламента. Знаете ли колко е лесно да ви гледаме сеира в парламента? Няма да се справите. Ние имаме огромен потенциал. Вместо да се дрънкаме, нека да помислим дали не може тази година да бъдем толкова консолидирани, защото светът ни гледа. Ако няма стабилна политическа обстановка, бъдете сигурни, че нищо няма да се получи", каза още Борисов.

Той припомни и кабинета на Пламен Орешарски, който бе съставен от партии, които не са спечелили изборите.

"Мои мили опоненти, познавам ви всички, израдвайте се хубаво, вече сте в парламента, станахте депутати, нали това беше зорът още от лятото. Искахте преврат, обяснявахте, че не ни искат хората. Най-евтината кампания проведохме ние", заяви Борисов.

И допълни:

"Предлагаме да сложим експертите, да поемем отговорност. Да направим до декември максимални усилия. Това е моето предложение. Порадвайте се и след това помислете кое е стабилно или кое не. Нали уж съединението прави силата? Да видим може ли да се обединим в името на държавата. Щом си се явил на избори и някой е гласувал за теб, ти си победител. Има зад теб хора, трябва да мислим за тях".

Коментари

В Т's picture
В Т
ВТ

Имаме такъв човек

.. който реално се е справял с кризи - Иван Костов!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.