Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Полезният ход може би е един само, остава ни само един ход в тази ситуация - оттегляне на подкрепата". Така лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов коментира назначението на Веселин Пенев за областен управител на София. Пенев е зам.- председател на НПСД с лидер Корман Исмаилов.

Поредната неприятна новина. Това ако е вярно, допълнително усложнява нещата. За първия път (назначението на Орхан Исмаилов за зам. министър на отбраната) ако приемем, че нещата не са били ясни, станало е недоразумение, сега, след като сме провели разговори преди една седмица, да се назначава зам.- председател на тази партия за областен управител на София  - честно казано това доста усложнява нещата. Не е добър знак

каза още Каракачанов. Той обясни, че по време на преговорите за съставяне на правителство от Патриотичния фронт (ПФ) са заявили ясно и категорично, че е неприемливо представители на НПСД да бъдат на ръководни постове. От ГЕРБ били казали, че ще се съобразят с тяхното мнение. "След като една партия с един представител в парламента може да получи такива властови позиции, това за какво говори", отбеляза Каракачанов

"Ако това е така, както ми казвате, аз не виждам смисъл повече да си говорим с Борисов. Днес на Консултативния съвет бяха 13-те партии от ПФ, те бяха запознати с нашата позиция. Имат няколко дни техните партийни ръководства да вземат решение. И да решаваме общо. Другия вторник или сряда ще се съберем", каза още Каракачанов.

Запитан дали тези назначение не са провокация към ПФ с цел формацията да оттегли подкрепата си той отговори: "Започва на това да мирише". Каракачанов изрично изтъкна, че Веселин Пенев не е от "друг етнически произход, но реакцията ни е същата. Това показва, че позицията ни е принципна, а не става въпрос за някакъв етнически произход".

Каракачанов направи изявлението си след среща на ПФ с военния министър Николай Ненчев.

"Не получих повече аргументи и доказателства от тези, които вече бях видял в медиите. Не намирам на този етап основание да поискам оттеглянето на г-н Исмаилов. Разговарял съм с Борисов. Борисов споделя моето мнение, че нямам намерение да оттегля кандидатурата на г-н Исмаилов", каза министърът.

Ключови думи

Коментари

Развеселен

дано Бойко успее да замени тези мръсни фашисти с БДЦ

Деян

Не мога да разбера, как си вечно развеселен. Вероятно имаш някакво извратено чувство за хумор.

д-р Петроff

Дано си оттеглят подкрепата,че ми омръзна да им слушам тъпотиите.Единият щял да носи военни тайни в Турция с която сме партньори в НАТО и нямаме такива.Е да,ама се казвал Орхан,а това не е достатъчно патриотично за агента Иван. Е га ти подкрепата на политики,каквата обещаваха.Да си оттеглят подкрепата,за да си отидат при комунягите,където им е и мястото.Ченгетата от ПФ само си търсят повод да са в медиите.Или Велизар Енчев ще е,или агент Иван ще рони мъдрости и ще ни поучава. И сега си мислят за най-полезният ход за тях!!!Никакъв интерес към държавата. Ако продължават с подобни ходове,ще си отидат по-бързо от АТАКА,която,вече почти 10 г е в НС и не знае защо.Освен за да се смопозлатяват.

ВМРО

Незнам дали някои различават ,,фашизъм" от патриотизъм!? Ще ви споделя нещо което народа от край време знае, ,,Бог прощава ВМРО не". България над всичко!

Pe BMPO

Какви патриоти сте, като сте палачинки мазни? До вчера бяхте с Боклука-Дудук, днес пък се преместихте на топло при други. Бойко пудел си намери, кръсти го Валери. Очаква се разцепление и нова коалиция - нов късмет!

IP

Дали да допуснат зам. министър с турско име или да оставят България без правителство -- полезните и партиотични ходове да им имам на тези недоразумения.

K. Georgiev

Аман от такива "патриоти".

Ivan 25

ДПС се намести в управлението отново! ПФ ще си отиде, а ДПС от страни тихичко ще подкрепя. Е това е добра сделка!

Деян

Каракачанов е дебил. Само дебил може да поставя условие една законно регистрирана партия да не участва в управлението. Това е равносилно на налагане на наказание, а виновен няма. То комай целта му е друга. ВМРО отчаяно се нуждае от враг, та насочвайки стрелите си към него да държи електората си в "бойна" готовност. Изцяло погрешна политика. И си представям как в Бояна резнаците потриват потни кунки, защото те са от същия сой. Доган непрекъснато се нуждае от въображаеми заплахи, та да може страхът да заслепи очите на етническите турци и да продължат да се държат за него като за месия. Появява се обаче друг политически субект, който също е с претенции да осигури равноправни шансове на нашите турци да участват в обществения живот. Напълно естествено е Доган и компания да са вбесени от този факт. Някой представете си предлага на овчедушното му стадо алтернатива. ДПС е захапана смъртоносно. И изведнъж идва подкрепа от най-неочакваното място - от ВМРО. Така Каракачанов вместо да изпише вежди, ще вади очи. Съмнителен морал на един провалил се политик, който като цветарка обиколи целия политически спектър, само и само да се отърка в парламента. Тази политическа всеядност не може да предизвика нищо друго, освен омерзение.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.