Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Германският автомобилен концерн „Фолксваген” изтегля от американския пазар над 150 000 автомобила Ауди А3 заради проблеми с въздушните възглавници, предаде "Ройтерс".

Колите са произведени в периода между 2015 и 2020 г. и са модели тип седан, е-трон и кабриолет, както и някои седани от серията S3.

В документа е уточнено, че системата, която засича дали пътническата седалка е заета, може да се повреди и да деактивира въздушната възглавница  дори там да има човек.

До 21 май компанията ще уведоми собствениците на съответните коли и ще се свърже с тях, когато бъде намерено решение на проблема.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.