Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Благодарение на професионалистите, с които имах удоволствие да работя и в които обществото имаше и продължава да има доверие, постигнахме видими резултати, които са повод за гордост не само у нас, а и на международно ниво.

Успяхме да повишим доверието в България и ще продължим да работим за по-добро бъдеще и да отстояваме евроатлантическите си ценности.

Надявам се всеки да направи правилния избор, с #номер21 в бюлетината на 4 април.

С Републиканци за България!

#ЗаДържавасПравила

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТОТ НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Това е то!

Цветанов има поглед върху нещата и то трезвен поглед! За това съм склонен да му вярвам! Вярвам, че ще успее да направи България отново велика!

Браво

Вие сте фактор в политиката г-н Цветанов ! Това е и първият признак на успеха и на това че сте на правилният път.

Еха

България затъва всеки изминал ден...Това е факт....Трябва да дойде една силна партия и да я съжеви смятам че това са Републиканците

Еха

България затъва всеки изминал ден...Това е факт....Трябва да дойде една силна партия и да я съжеви смятам че това са Републиканците

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.