Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Дрỳгари и дрỳгарки, докато мен и ВМРО ни има, с вашата омраза и наглост към България, Македония няма да намери място в ЕС! Българите не сме „богомили, турци и българизирани македонци“. Ние сме горди чеда на Майка България, чиято история е на над 1300 години!

Тази гневна позиция изрази председателят на ВМРО Красимир Каракачанов в своята страница във фейсбук. А причината е публикация на словенския „Международен институт за близкоизточни и балкански изследвания“ IFIMES. В нея се говори за това, че България е „грозното лице на ЕС“ заради категоричната си заявка по отношение на правилата за продължаване на преговорите за членство на РС Македония в ЕС. И вижте какво още се твърди в „изследването“:

„Независимата България е създадена въз основа на споразумението между Руската империя и Османската империя, т.е. Санстефанския договор от 1878 г. Тогавашната територия на България е била обитавана предимно от богомилско, македонско и турско население, което по-късно под силния натиск на новосъздадената държава беше насилствено „побългарено“.

„Целта на тези публикации е да очернят максимално образа на  България, българския народ и българската история. Сега виждаме, директно доказателство, че зад тази медийна кампания стои не друг, а македонското правителство и лично премиерът Заев, чрез неговите съветници, които ръководят тази лобистко-рекетьорска структура наречена институт“, контрира тези публикации Каракачанов.

Ето и целия текст на позицията му:

Не един, не двама, трима съветници на премиера Заев са и ръководителите на това лобистко институтче, базирано в Любляна, което бълва от години огън и жупел срещу България. В последната им публикация България е представена като грозното лице на Европа. Според тях в България няма българи, а само  богомили, турци и българизирани на сила македонци. Също така, за тях канцлерът Меркел е шеф на балканската мафия в ЕС и таи носталгия към нацизма и Адолф Хитлер. Спирам до тук... 

От години насам говоря, че Скопие, независимо от това кой е на власт - Груевски или Заев, провежда агресивна антибългарска кампания както в самата Македония срещу българите там, така и с платен лобизъм и публикации в западни медии и НПО-та. Целта на тези публикации е да очернят максимално образа на България, българския народ и българската история. Сега виждаме директно доказателство, че зад тази медийна кампания стои не друг, а македонското правителство и лично премиерът Заев чрез неговите съветници, които ръководят тази лобистко-рекетьорска структура, наречена институт. 

Само че, нашите „приятели“ в Скопие забравят, че българският народ не пасе трева! Тези удбашки, наследени от Титова Югославия номерца, няма как да минат, дрỳгари и дрỳгарки. Искам да ви кажа, да си знаете, че докато ме има мен, докато ВМРО съществува, а съм сигурен и докато в България има българи, тази ваша омраза към всичко българско, съчетана с комплексарска наглост и лицемерие няма да ги бъде никога в ЕС.

КУПУВАНЕТО И ПОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Тумбака от Русе

Тази гнусна твар, този жалък ДС агент, този мазен паразит и руски еничар прави всичко възможно да ни скара с най близкия ни народ на Балканите .... Корумпиран продавач на паспорти

Дрỳгари и дрỳгарки

Не ме интересува какъв е бил, но сега защитава българските интереси. Ако им подадем пръстче, те ще ни захапят до ръката тези цинцари. Свършили са парите с, които нацвъкаха Скопие с статуи и сега нЕмат паре, но са велики! Ако нямат кой да изтипосат на тях, можем да им дадем на заем няколко български царе, те вече си присвоиха цар СамУил.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.