Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тайландските власти ще позволят на чужденците, които са ваксинирани срещу коронавируса, да пътуват до Пукет, най-големия им туристически остров, без да се подлагат на карантина. Предвижда се това да стане от юли, съобщава БНР.

От април карантината за напълно ваксинираните посетители ще бъде намалена двойно - на седем дни. Това ще важи за Пукет, Патая, Кох Самуи и други туристически дестинации.

След резкия спад на туристи през последната година, Тайланд бърза да осигури ваксини за населението си и да отвори страната за чужденците чрез пилотен проект за ваксинационни паспорти.

Страната е поръчала още 5 милиона дози от препарата на AstraZeneca. Очаква се, че ваксинационната кампания в Тайланд ще започне с пълна сила през юни. Целта е до края на годината да бъде ваксинирано половината от населението. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.