„Ще продължим, както и досега, да защитаваме интересите на всяко населено място и на областта като цяло. Знаете, че когато поемем ангажименти, ние ги изпълняваме. Добри неща направихме за Гьоврен. Разчитаме на вашата подкрепа. Държим държавата стабилна. Сега е най-важно да я изведем от COVID-кризата и да продължим напред“, заяви водачът на смолянската листа на ГЕРБ-СДС д-р Даниела Дариткова пред жители на девинското село.

Тя ги призова да бъдат разумни, да мислят за бъдещето на страната, за да се осигури стабилност и спокойствие в тези трудни времена. 

„Партия ГЕРБ се е доказала, че работи в интерес на хората и може да изведе страната към по-добро бъдеще“, подчерта д-р Дариткова. 

Тя представи листата на ГЕРБ-СДС, като на срещата присъстваха Недялко Славов, д-р Красимир Събев, Владимир Солаков, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева и Денислав Костов.

„В Гьоврен реализирахме проект за над 1 млн. лева. Асфалтирахме улиците по изключително тежък терен. Цялостният проект на селото е за около 2 млн. лева. Ние сме изпълнили половината от него, по-скъпата част, с подпорните стени. Останалата част от е само асфалт“, посочи Владимир Солаков – четвърти в листата. 

Той се обърна към жителите на Гьоврен с призив за подкрепа. „Резултатите сега са налице - обновен площад, кметство, читалище, асфалт, подпорни стени“, подчерта Солаков. 

Кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС се срещнаха днес и с жители на селата Лясково и Селча.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!