Кандидатът за народен представител и кмет на Благоевград (2011 г. – 2019 г.) д-р Атанас Камбитов заяви категоричната си позиция, че в момент на епидемична обстановка е необходимо да се действа адекватно, а не хаотично.

„През последната една година правителството не предприема необходимите мерки, които касаят голяма част от българския малък и среден бизнес. Мерките, които предлагат управляващите са неадекватни, объркващи и с множество пропуски“, написа в личния си профил д-р Камбитов.

Той подчерта, че е недопустимо училищата за децата, които са се обучавали онлайн да бъдат отворени, но само за две седмици, след което отново да се затворят.

„В същото време се отварят заведенията за хранене, молове и фитнес зали, подвеждайки бизнеса, с ясното съзнание, че е за кратко, а накрая да се обяви пълен локдаун. Резултатът е един - и бизнесът, и хората умират“, категоричен е д-р Камбитов.

Кандидатът за народен представител заяви, че хаосът може да се избегне само и единствено, когато има ясни правила за бизнеса, правила за помощите, правила за лечението и за ваксинирането.

Повече информация на сайта на ПП "Републиканци за България".

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!