Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Нездравословен начин на живот води здравният министър!  В това се убеди фоторепортерът на Клуб Z Веселин Боришев, който случайно засече г-н Петър Москов днес пред Съдебната палата в София.

Гражданите с изненада наблюдаваха как министърът (явно излязъл набързо от здравното министерство) се движи с бодра крачка и само по сако в посока централата на ДСБ.

Е, да сме честни – поне си пази гърлото. С шалче.

И, ако разходката навън в студа без палто може да мине за вид закалка, то какво да кажем за  обяда  по никое време – в два следобед... геврек. Какво стана с топлата храна – първо, второ трето?

Последно! Но не на последно място – какво стиска в ръка през цялото време здравният министър?

Цигари!

Пушачите в Клуб Z напълно го разбират... И този материал е провокиран единствено от добронамереността ни към него. Защото сме сме видели далеч по-праволинейни министри (облечени топло, непушачи и хранещи се редовно) да правят зулуми в здравеопазването. А д-р Москов има шанс да свърши някои наистина добри дела за общото здраве. 

И за да сме съвсем честни,  ще кажем, че наред с вредните навици е изградил у себе си и най-здравословния – да се смее. Както се вижда от случайните му срещи с граждани по улицата.

Стискаме палци да се смее последен! 

Ключови думи

Коментари

Неправилно хранене.. и Правилно,по- рядко да се качва на лъскавия мерцедес

Anonymous

Хи хи хи , Всичко е добре , само дето втория гражданин на снимките е служител на фарма компания

Моля те, дай малко повече инфо - от коя фарма компания е тоя?

durutti

Както и да го мисля, не проумявам смисъла на тази... статия? Виж, ако събеседникът му наистина се окаже заинтересувано лице, може и да има полза от туй журналистическо усилие - макар и не такава, каквато са целелеи авторите

Ковац

Просто го приеми като шега с министъра!

mick

само един въпрос - защо...?

qweqwe

с кви глупости се занимават репортерите....

хе-хе

По-добре геврек, отколкото пица, да не говорим за дюнер!

Yavor Berov

Ето на човекът в името на здравеопазването ще си съсипе здравето .... Жертва се човекът. А това си е откраднат миг ... по време на кампанията и преговорите за правителството и за това е нямал време.... Докторе, бъди жив и здрав, и ние покрай теб :)

Развеселен

айде да не става като в Щатите, дето броят всяка хапка, глътка и тек на политиците си. Чак такъв пуританизъм нема нужда

+-

Скрийте се вече,че ме хваща срам.

АнтиГаню

Долна земя,долно племе...а това е ДЖурнализъм! Дерзайте в лудостта,но...платена такава!

д-р Москов , а не Петър Москов и още министър на здравеопазването в обръщенито към него. Не е ли важно да има етика в обращението ,,Какво обядва днес П М " г-н минисера е доктор и обръщението към него задължтелно трябва да е по протокол. После се чудиме защо в Еврфопа ни критикуват. Понеже д-р Моском е израснл в София в семейството на прогресивни демократично мислещи личности , си е помислилил , че една закачка по улиците на Софиея е същото като пресечката ва 9-то авеню и 42 улица в Ню-Иорк кадето популярна амер . личност си копува ход-док и вървеики хората го поздравяват и го спират в закачлив разговор. Г-н министър , моля Ви не забравайте , че сте в София, когато обикновените хора са гоови да ви поздравят по свой си начин ...Близоста която демонстрирате е завлаодяваща , но все пак Вие сте нашия Здравен минисър. Успехи д-р Москов.

Бахти папараците сте вий дебнещи. То да не излезе човек за малко навън. А геврека може и да е евтин пи ар за пред.. простолюдието, сеш'т'ли се? Едва ли. Папарацииий! ;'))

СРБ

най тъпото клише в "журналистиката" евър: "И за да сме съвсем честни, ще кажем, че наред с вредните навици е изградил у себе си и най-здравословния – да се смее. Както се вижда от случайните му срещи с граждани по улицата. Стискаме палци да се смее последен!" Немея пред тази гигантска оригиналност стъкмила това логически неасимилируемо за моя ум (или просто - лишено от 'сяква логика) заключение.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.