Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Едни от най-големите шампиони на България бяха днес на Градския стадион в Русе, за да подкрепят листата на ГЕРБ-СДС, чийто водач е министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев, Христо Марков – олимпийски шампион на троен скок, Петър Стойчев – носител на световната купа по плувен маратон 11 поредни години и Станислав Недков – Стъки – президент на Българската и Балканска федерации по смесени бойни изкуства лично пожелаха успех на силния отбор на ГЕРБ в Русе. Поздрави до всички присъстващи изпрати и Анелия Нунева, която повече от 12 години беше в световния елит на леката атлетика в бяганията на 100 и 200 метра.

„Щастлив съм, че точно на 13 март сме тук, защото преди една година точно на тази дата бях избран за Президент на Българската федерация по волейбол. С Красен Кралев се познавам отдавна и работим добре. Това е човек, който казва нещо и го изпълнява. За да не съм голословен, ще ви кажа една новина, която и той още не знае. Буквално преди няколко дни Европейската волейболна конфедерация избра Красен Кралев за посланик на европейския волейбол пред всички европейски институции", заяви Любо Ганев.

Друг русенец - Петър Стойчев допълни, че спортната му кариера е започнала от този град, който много се е развил през годините. "Всички ние сме тук, за да подкрепим кандидатите на ГЕРБ-СДС с водач Красен Кралев", заяви Петър Стойчев.

„Днес заставаме пред вас с лицата си, за да заявим, че  ще работим за Русе и региона. Нашият отбор е силен и не се съмнявам в успеха ни, всеки ден виждаме доверието на хората", заяви Красен Кралев.

"Като министър на младежта и спорта мога да кажа, че по време на правителствата на Бойко Борисов бяха инвестирани над 500 млн. лв. в спортна инфраструктура в цялата страна. От тях 37 млн. лв. са инвестициите в спортни обекти в русенско, което превърна Министерството на младежта и спорта в един от най-големите инвеститори в Русенска област. Сами може да видите многофункционалната спортна зала, за която русенци мечтаеха дълго време, стадионът, тренировъчните съоръжения по волейбол, борба, бокс, лека атлетика, вдигане на тежести. Имаме големи планове и за следващите 4 години. Всяко едно съоръжение, което е дом на русенски спортен клуб, ще бъде реконструирано и модернизирано. Лично се ангажирам в града да има нов, голям и модерен плувен басейн. А аз съм човек, който държи на думата си", заяви Кралев.


„Подхождам с огромна отговорност и огромна любов към Русе и към русенци, и ви гарантирам, че в мое лице ще намерите най-силния лобист за каузата "Русе-развит и модерен град", заяви още Кралев. Той подчерта, че визитната картичка на ГЕРБ в Русе и страната е направеното през годините.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.