Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Не можете да заличите границата между мафията и гражданите - фалшифицирайки тефтерчетата на Златанов. Ние знаем какво и кой стои зад инициалите ДП и зад останалите в пътната карта на политическата корупция в България. Ние ще ви спрем - Гражданите срещу Мафията. Ще бъдем в понеделник в 18.30 часа пред Съдебната палата и ще донесем нашите тефтерчета".

Това е част от описанието на събитието "Код 10 страхуват ли инициалите ДП прокуратурата" във Фейсбук, с което се организира протест пред Съдебната палата за понеделник 18.30 ч. Организаторите призовават главния прокурор Сотир Цацаров да се появи и да разговаря с хората.

Няколко дни след като стана известно, че инициалите ДП от тефтерчето на Филип Златанов са били преправени на числото 10, прокуратурата продължава да мълчи. Няма никакъв официален коментар по случая.

"Мълчанието не е решението, а обвинителните актове срещу тези, които превърнаха институциите в бухалки, чадъросвани от медиите-бухалки на семейството на ДП. Излезте и кажете какво е ДП и какво е 10. Искате ли да знаете или все още смятате, че това не е ваш проблем. Ако не се видим - ние ще оставим нашите тефтерчета на стълбите", пишат още организаторите.

Те призовават гражданите да дойдат и да носят своите тефтерчета, в които да напишат посланието си до прокуратурата и до тези, които се крият зад инициали. "Нашият код е Свободен, този на мафията се нарича Страх. Ако не искат да чуят и прочетат посланията ни - ще ги хвърлим в лицето им".

Ключови думи

Коментари

Деян

Какво безгранично нахалство е необходимо, та този изрод да стои в НС при цялото отвращение, което предизвиква неговото присъствие там?

Ivan 25

Ако ДП или 10 продължава да пълни джоба на СЦ защо му е да предприема нещо?

Боже, Просветли Българите!!!!!!!!!!!!!!

Фрапиращо и Шокиращо!!!!!!! Толкова ли вече обръгнаха Българите, че трябва някой да им доказва очевидното и очевадното? Боже, Просветли Българите!!!!!!!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.