Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Въпросителните около съдържанието на тефтерчето (тефтерчетата) на бившият шеф на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси Филип Златанов стават все повече.

В показаните от прокуратурата факсимилета от изчезналите записки, които преди ден бяха разпространени от БСП депутата Кирил Добрев, прави впечатление отсъствието на инициалите ДП. 

Вариантът на прокуратурата.

В текста с тълкуванията на прокуратурата се вижда, че ръкописният текст гласи Е. Димитров - внимаваме, първо да се съгласува с И. Ф. и нещо, което прилича на числото 10.

В обясненията с печатни букви разчитането гласи:

Е. Димитров - внимаваме, първо да се съгласува с И. Ф. и ??

Същите знаци, наподобяващи 10 могат да се видят и на друго от прокурорските факсимилета срещу името на председателя на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България Огнян Донев.

Затова от прокуратурата в тълкуванието на текста пак са заменили нечетливите знаци с ???

Всичко това може би не би направило никому впечатление, ако сайтът "Фактор" не бе публикувал първата от двете страници от тефтерчето. Ето я:

Там ясно се виждат инициалите Д.П. И текстът от тефтерчето добива следния смисъл: Е. Димитров - внимаваме, първо да се съгласува с И. Ф. и Д. П.

Ключови думи

Коментари

???

Още колко доказателства трябват за да схване тъпия българин, че прокуратурата е мафия??? Цацаров, оставка и затвор. Протести пред прокуратурата СЕГА!!!

Из ТЕФТЕРЯ

Д.П. да земе да налиби И.Ф., за да има България най сетне свой ЙОКОДЗУНА - велик сумо шампион, за да може Б.Б. да ходи да го гледа, като се пенсионира на 96, по джапанки, люпейки семки. Съгласувано с майката на #КОЙ. Отговорник Ц.Ц., и в краен случай, Вежд. Р.

това е чудовищно - прокуратурата фалшифицира доказателства. Не знам давате ли си сметка, но за това може да ни изхвърлят от ЕС

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.