Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Протест под надслов "Свобода за Навални", в защита на критика на Кремъл Алексей Навални, се провежда пред руското посолство в София. 

Присъстващите издигнаха плакати с надписи "Свобода за политическите затворници", "Свобода за Навални!", "Путин е убиец!".

На протеста има представители на "Да, България" и партия "Републиканци за България", както и протестиращите от гражданското сдружение БОЕЦ.

"Републиканци за България"

Във фейсбук страницата на "Да, България" публикуваха 4-минутно видео от протеста, което може да разгледате по-долу.

 

 

Коментари

Хм

"Цветанов се намъкна на протест за Навални, изгониха го и го освиркаха" ???
Чичо Форий

Хм,

Бойкикев, Цвъчко и Гошо Тъпото на протест за свобода на Навални! А защо е арестуван навални ще кажете ли? Утре ако спретнем митинг "Свобода за Кристиян"... трябва и него ли да пуснат от ареста? Сещате се за кой Кристиян....

Недялко не се крий зад

Недялко не се крий зад партизански имена

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.