Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Борисов не се трогна нито за битите български протестиращи и журналисти, нито за отравянето на Емилиян Гебрев и други български граждани. В Европарламента се прочу със заканата “да изгори” Елена Йончева, както сам се изразява в записа, а в европейската преса с това, че праща в турските затвори хора, потърсили убежище в Европа. Това съобщи на медиите пресцентърът на президента Румен Радев.

"Сега се прави на радетел за демокрация. Защото вече приключи с тази в България, затова “освобождава” други народи. За мен проблемите на българската демокрация са прекалено драматични, за да ги крием зад загрижени, театрални пози. Оставям тази роля на Борисов", допълва държавният глава.

По-рано през деня българският министър-председател разкритикува "оглушителната тишина и мълчание" на държавния глава по казуса с ареста в Русия на опозиционера Алексей Навални и негови поддръжници.

Борисов подчерта, че като титуляр на "най-важната институция" Радев трябва да коментира възникналата ситуация, особено след като на гласуваната резолюция в Европейския парламент отсъстваха "европейските депутати, където и началник на кабинета му е европейски депутат".

Петимата български социалисти в ЕП нито гласуваха "против", нито се въздържаха на резолюция срещу Русия. Те не присъстваха на вота.

Коментари

Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Радев, моля, не пречете на

Радев, моля, не пречете на напъните на Посерко да се изчисти и да си имаме вече един демократичен Посерко!

Хм

"В цяла Русия днес се провеждат масови протести в подкрепа на опозиционера Алексей Навални. Както се очакваше, от самото начало те започнаха с арести и грубо разгонване на демонстрантите от силите на реда. По данни на правозащитници до обяд са задържани около 300 души."

Румен Решетников

срещу ЕК, ЕП и Европа като цяло. Говорител на Софинформбюро в защита на Путин, естествено. :)

И Радев и Борисов са хора на Русия.

Радев - явно, Борисов - "под прикритие".
Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Господине, и тук грешна

Господине, и тук грешна ориентация в обстановката! Генерал Радев не атакува купчинката на Посеко, струпана в Европа, а натрупаната в България!
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

И СЛЕД РЕЗОЛЮЦИЯТА НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА

Какво каза фюрер Танте преди ДЕН: " Германското правителство прие за сведение резолюцията на Европейския парламент, призоваваща за спиране на строителството на газопровода "Северен поток 2" поради ареста на Алексей Навални, заяви говорителят на кабинетът Стефан Зайберт. "Федералният канцлер Ангела Меркел говори по тази тема вчера (бъдещето на" Северен поток 2 "), няма какво да добавя към това. Знаем за решението на Европейския парламент".. Хвърля в кошчето при боклука резолюцията.. ЕП препоръчва, ама решенията се вземат когато и фюрер Танте каже - да ги приложим.. Дали ще се получи пълно единодушие? И как ли ще гласува Бочкото пред Меркел?

хахаха

"Битите протестиращи"?!?!?!?! Рундьо,а ти трогна ли се от опитите за подпалване на полицаите и хвърлянето по тях,павета,яйца бутилки и др.Те не са ли български граждани? Не забравяй че утре ако се наложи,тебе и партията ти БСП ще охраняват. Но иначе продължаваш да не казваш нищо за Навални,а се опитваш чрез нападение,да правиш отбрана!
Giga Shadow's picture
Giga Shadow
Giga Shadow

Не е лошо един на друг да си

Не е лошо един на друг да си извадят кирливите ризи. Щото не е никак лесно това да го направи обикновен гражданин. В смисъл - не се чува. И да не си мислят, че не се знае и помни.
Десебар Бойкикев's picture
Десебар Бойкикев
Десебарка

Паважа на колене!

Молете руската мастия Радев да ви припознае!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.