Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Сравнение с котарака Леополд от съветско анимационно филмче и констатация, че "стоим от двете страни на реката" - това съдържа отговорът на Слави Трифонов на отправената по-рано през деня покана от лидерката на БСП Корнелия Нинова за общ фронт за честни избори на опозиционните сили.

Корнелия Нинова и котаракът Леополд.

Изпълнителното бюро на социалистите, начело с Нинова, предложи обща декларация за противодействие на измами в изборния ден и обяви, че ще покани партии и неправителствени организации на разговори, които започват от утре.

Сред поканените бяха споменати "Има такъв народ" и "Изправи се.БГ". Трифонов, като председател на "Има такъв народ", отвърна на поканата със статус във фейсбук: 

Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори.

Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов управлява от 2009 г. Вие имахте на разположение 11 години да направите много за честността на изборите, тъй като бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, защото сте част от статуквото.

Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, който казваше: "Ребята, давайте жить дружно!“ На вас няма нужда да ви го превеждам, но въпреки всичко ще ви го преведа: "Момчета, нека да живеем задружно".

Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката.

От "Изправи се.БГ" още не са реагирали на поканата от БСП. Припомняме, че и от формацията и партиите, които гравитират около гражданския формат, и от "Отровното трио", с което бе подписано предизборно споразумение, преди време също призоваха за обединение за честни избори - още преди края на активните протести срещу Бойко Борисов и Иван Гешев, продължили над 100 дни на жълтите павета. 

Същото направи и "Демократична България", като призова желаещите да се присъединят към акцията "Ти броиш", за която се набират застъпници на формацията на парламентарния вот на 4 април. 

Коментари

Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

Опа

Чалгата вече започва. По добре да избират депутати на случаен принцип, отколкото да влезат тия дето са се натискат за там.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.