Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кубрат Пулев за първи път честити на Владимир Кличко победата в мача помежду им в Хамбург през уикенда. Кобрата бе яростно критикуван, че нито след битката, нито в изявленията си по-късно не призна успеха на украинеца. А вместо това постоянно намесва мафия, конспирация и т.н.

Днес във фейсбук Кобрата за първи път, поне отчасти, отдаде дължимото на Кличко, но не пропусна да го "захапе" за допинга. И си поиска реванш.

Ето и текстът от поста на Пулев:

"Благодаря на българите, които дойдоха от всички краища на света до Хамбург, за да ме подкрепят и на всички пред екраните, които искаха победата. Честито на Владимир Кличко! Късметлия е, че допуснах елементарни грешки, заради които загубих. Той обаче, като боксьор и световен шампион на четири федерации, така и не пожела да се подложи на допинг контрол преди мача. Затова колкото и да е добър и какъвто и шампион да е няма как да заслужи уважението ми. Въпреки всичко би му направило чест, ако ми даде реванш!"

 

 

Ключови думи

Коментари

Югенд

По-добре късно, отколкото никога, но за реванш не ти достигат едни 8-9 милиона долара.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.