Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Премиерът Бойко Борисов ще се срещне довечера с лидера на НФСБ Валери Сименов и лидера на ВМРО Красимир Каракачанов по повод назначението на Орхан Исмаилов за зам.министър на отбраната. Това стана ясно от думите Симеонов в кулоарите на НС. НФСБ и ВМРО са основните партии в Патриотичния фронт. Вчера Симеонов заплаши, че патриотите могат да оттелгят подкрепата си заради назначението на Исмаилов. 

"Дайте ни още 24 часа и ще научите нашата окончателна позиция", каза Симеонов. Според него целта на срещата е въпросът да бъде решен по безболезнен начин. Срещата обаче нямало да бъде в Банкя. "Като ме познавате как ме виждате да ходя в Банкя мебду кучетата и кипарисите", отсече Симеонов.

Малко преди това лидерът на НФСБ напусна залата ядосан заради декларацията на ДПС, с която назначението на Исмаилов бе защитено. Според него от движението "губили времето на парламента с политически внушения и глупотевини". Симеонов каза още, че двете етнически партии са двете страни на една и съща монета. "Декларират, че са коренно противоположни, а играят една обща игра. ДПС и партията на Касим Дал са две протурски партии, които работят в синхрон", обясни Симеонов. Той самият обаче не бил против назначаването на хора с турско-арабски имена. Исмаилов обаче не можел да заеме поста, защото бил представител на протурска партия и всичките му изложения във Фейсбук били на турски език. "Този човек е позор за министерство на отбраната", обясни лидерът на НФСБ.

Ключови думи

Коментари

Развеселен

фашист!

"всичките му изложения във фейсбук били на турски език" Току що проверих. Стопроцентова лъжа - всичко си е на български

Орхан Исмаилов.... Влезте в Фейсбук и прочетете, какво му пише неговата учителка с българско име!

Бойко разкарай ги тези помияри

Този смешник Валери Симеонов по цял ден се шматка из парламента, докато Бойко работи и няма време за празни приказки. Не му ли неудобно на този ямболски , селски бек Валери Си еонов да губи времето , енергията и силите на един министър -председател. Не искал турчин във властта , но агент Каракачанов и мутрата Слави Бинев може да са до него в парламента. Това вече е прекалено

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.