Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Професионалната голф асоциация (PGA) на САЩ обяви, че от 2022 г. клубът в Бедминстър, собственост на американския президент Доналд Тръмп, губи правото да е домакин на един от основните турнири - PGA Championship.

"Бордът на директорите на PGA гласува да упражни правото си на предсрочно прекратяване на договора с клуба и провеждането на Шампионата Тръмп Бедминстър през 2022 г."

Това каза президентът на PGA Америка Джим Ричърсън. И добави че провеждането на турнира "би опетнило имиджа на организацията".

Тръмп отказва да признае загубата на изборите, а през миналата седмица негови симпатизанти щурмуваха сградата на Конгреса във Вашингтон.

От организацията на Тръмп коментираха, че са "дълбоко разочаровани от решението". И обясниха, че имат хубаво партньорство с PGA и са инвестирали милиони долари, както и това, че прекратяването е нарушение на споразумението.

Американският президент притежава 12 голф игрища на територията на САЩ и от години практикува и подкрепя този спорт.

Коментари

Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

На тоя му откъснаха топките..

На тоя му откъснаха топките...................за голф!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.