Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Случилото се във Вашингтон вчера е ужасяващо и скандално.

Това се казва в специално изявление на председателката на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен. То е по повод нападението срещу Конгреса на САЩ от привърженици на президента Доналд Тръмп, който не искаше да признае поражението си на изборите.

„Но фактът, че същата нощ Джо Байдън бе утвърден като следващ американски президент, показва колко устойчива е американската демокрация“, изтъква Фон дер Лайен.

Двете камари на Конгреса утвърдиха победата след прекъсване на заседанието заради нападението.

„Сега Джо Байдън има тежка задача. Той трябва да донесе мир и единство, да преодолее дълбоките разделения и да се справи с големите проблеми на бъдещето – превъзмогване на пандемията, справяне със световната икономическа криза в резултат на тази пандемия, опазване на нашата планета от климатичните промени, напредък в цифровизирането и най-вече засилването на демокрацията“, допълва председателят на ЕК.

Фон дер Лайен уверява, че Европа е готова да работи с новия президент на САЩ по всички тези въпроси.

„След тези 4 безплодни години (управлението на Доналд Тръмп – б.р.), които изпитахме, очакваме 4 плодотворни години на диалог и сътрудничество“, заключава тя.

Коментари

Тази фалшива демократка Уши

Тази фалшива демократка Уши има само една заслуга досега и това е верната и служба към Меркел-всичко друго при нея е фалшиво и лицемерно до гадост.Европейската Комисия не имала досега по-нелегетимен председател от Уши,заела поста след отвратителни пазарлъци между-Макрон Меркел и другите лицемери,затова никой небива да очаква и капка смислена деиност от Уши а само високопарно-фалшиви бля-бля

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.